Закрити
Закрити

5 сезонних супів у ресторанах Запоріжжя

22 січня, 2020, 09:43 6 переглядів
5 сезонних супів у ресторанах Запоріжжя

 

Розмарин

Комфортна, приємна атмосфера ресторану приваблює гостей. У “Розмарин” подають страви італійської кухні. Тут пропонують вибір супів на різний смак. Для особливого зимового досвіду можна обрати “Домашній аньйоліні з телятиною в бульйоні”. Аньйоліні – закрита паста, майже аналог звичних нам пельменів, але у елегантній італійській манері. Зазвичай аньойліні філігранно начиняють телятиною з додаванням пармезану. Цей суп точно не розчарує, подарувавши ностальгійний смак з дитинства та вишукані відтінки ароматних італійських спецій.

[gallery type=1 id=12033]

 

How I met your meat

Новий заклад, де кухарі чаклують над своїми стравами і не бояться сміливих і часом ризикованих експериментів. Класичні позиції меню не обходяться тут без грайливих чи контрастних смакових ноток. Серед перших страв тут пропонують скуштувати грибний суп з трюфельною олією та коренем петрушки. Ідеальний суп для зимової погоди із насиченим, дещо пряним смаком і делікатним ароматом.  

[gallery type=1 id=12034] 

Lihoy

У новому просторому закладі вже буває доволі велилюдно. У “Lihoy” можна поєднати приємний відпочинок за ланчем або вечерею із традиційною зимовою розвагою на ковзанці.  

У якості першої страв, що допоможе зігрітися і поновити сили, тут можна скуштувати Лігурійську юшку з морепродуктів. Густий пікантний суп на томатній основі готується з кальмарами, тигровими креветками, судаком і мідіями коце. Багата на смак страва не залишить шансів голоду і точно не розчарує.

[gallery type=1 id=12030] 

Mimmo

У сімейному ресторані “Mimmo” варто спробувати бограч. Цю традиційну українську страву зазвичай готують з яловичиною, телятиною, також додають копчені ковбаски або реберця. Ситний рецепт перевірений часом, як ніколи добре смакує у холодну пору.

[gallery type=1 id=12031] 

Нарешті

Ресторан сучасної української кухні пропонує спробувати звичні страви у класичному та авторському виконанні. Тут можна скуштувати борщ з пампушками та салом, бограч, закарпатську грибну юшку. А у якості зимового фаворита можна обрати наваристий бульйон з півня. Поживний смачний бульйон з насиченим смаком залишається гарячим до останньої ложки.

[gallery type=1 id=12032] 

Обирайте свій суп, улюблений або новий аби спробувати цієї зими.

Поділитись

Link shareПоділитись у Facebook Link shareПоділитись у X
Закрити