На базі академії менеджменту та кулінарної академії Дмитро Борисов зі своєю командою діляться найкращими практиками та рішеннями для ресторанного бізнесу, допомагають новачкам індустрії знайти свій шлях, проводять кулінарні курси з приготування страв і долучають своїх студентів і гостей до нових стандартів сервісу.
Майстер-клас "Від ідеї до ресторану" це завершений міні-курс з усіх аспектів роботи закладу:
- розробка концепції
- побудова бізнес-моделі
- маркетинг, який працює
- системна робота закладу: від логістики до стандартів гостинності
- створення бренду та менеджмент репутації
- сучасні підходи в HR
Унікальна можливість відвідати майстер-клас, отримати коментарі і відповіді з перших вуст від найуспішнішої ресторанної родини України представилася сьогодні гостям, які завітали на зустріч з Дмитром і Оленою Борисмовими у Запоріжжі.
[gallery type=1 id=11742,11743,11744]
Нагадаємо, вже 22 листопада Діма Борисов завітає до Туристичного інформаційного центру із інтенсивом на тему «Як відкрити і ефективно керувати кафе/баром/рестораном». Майстер-клас складатиметься з 10 блоків від концепту до работи над помилками і розбору реальних кейсів.