Закрити
Закрити

Страви інших країн, які легко приготувати вдома

9 лютого, 2021, 09:37 6 переглядів
Страви інших країн, які легко приготувати вдома

[gallery type=1 id=14439]

Багет, Франція
Настільки ж знаковий для Франції, як і Ейфелева вежа, багет - беззаперечний шедевр, про який могли мріяти Моне і Матісс.
Знайома нам форма багета обумовлена законом про робочий час та необхідністю швидше випікати хліб вранці. Здається, це дуже по-французьськи, піклуватися про права людини та гарний сніданок водночас 
[gallery type=1 id=14440,14441]
Салат «Капрезе», Італія
Вперше цей салат приготували на живописному острові Капрі близько 250 років тому. Інгредієнтів небагато, тому рецепт дуже простий — потрібні свіжі помідори, сир моцарелла та листя базиліку. Всі продукти після поєднання відтворюють кольорову гамму прапора Італії — червоний, білий та зелений. Наприкінці салат збризкують оливковою олією.

Незважаючи на легкість у приготуванні, салат Капрезе - безпрограшно смачна страва. Обирайте правильні інгрідієнти і ви точно відтворите атмосферу Італії вдома!
[gallery type=1 id=14442]
Борщ, Україна
Борщ має десятки варіантів приготування, але в основі страви буряк та овочі. Можливо, ви здивуєтеся, але борщ - одна з найбільш рекомендованих українських страв серед іноземних туристів До цього списку також потрапили сирники, вареники і, звичайно, сало.
[gallery type=1 id=14443]⠀
Паелья, Іспанія
Національна іспанська страва з рису із додаванням курки, морепродуктів та овочів. Існують також вегетаріанські варіанти паельї, але незмінно до цієї страви додають шафран. Назва походить від латинського слова patella, що власне означає «пательня». Приготувати паелью не складно. Це гарний перший крок аби познайомитися з іспанськими кулінарними традиціями.
[gallery type=1 id=14444]⠀
Гамбургер, США
Страва, яку можливо і треба готувати вдома Кращий гамбургер - це свіжа булочка зі скоринкою, хрусткі овочі, скибочка сиру та соковита котлета. Доповнення може бути класичним - картопля фрі, або більш європейським - салат зі свіжих овочів.

Найкращий шлях пізнати країну - скуштувати національні страви. Що вважаєте головним гастрономічним символом України борщ чи, все ж таки, сало?

Поділитись

Link shareПоділитись у Facebook Link shareПоділитись у X
Закрити